loader

Adatvédelmi Szabályzat

Adatvédelmi Szabályzat

A Tulajdonosa és Üzemeltetője a Stile di MED márkának, weboldalnak a Stile di MED Kft, (Központ: 1201 Torda u. 22; cjsz.: (0109304533) különös figyelmet fordít az adatvédelmi szabályokra. Stile di MED KFt. az adatok kezelésénél figyelembe veszi a Magyar adatvédelmi jogszabályokat.

2.1 Személyes adatok

Az adatvédelem minden olyan adatra vonatkozik, amit a vásárlóink a Stile di MED Kft,.-nek kiadnak, illetve azokra az információkra, amelyeket mi gyűjtünk be a vásárlóktól. Személyes információnak minősül minden olyan információ, amely közvetve, vagy közvetlenül meghatározhatja az adott személyt. (ilyen a név, a telefonszám, az e-mail cím)

2.2. A begyűjtött információk

Amikor Ön személyesen vagy elektronikusan felveszi a kapcsolatot velünk, mi begyűjtünk számos olyan információt, amit akár közvetlenül nekünk ad meg, akár közvetlenül megkapjuk, azáltal, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat, tehát megrendelőnk lesz. Amikor személyes információt oszt meg velünk, további tájékoztatást kaphat annak használatáról.

2.3. Információk, amiket beszerzünk, és megtartunk

Vegye figyelembe, hogy ezeket az információkat szigorúan a magyar szabályozásoknak megfelelően kezeljük.

2.4 Mire használjuk ezeket az információkat

Esetlegesen felhasználjuk a megadott adatokat

ADATVÉDELEM:

A Stile di MEd mint adatkezelő gondoskodik vásárlói körének személyes adatainak biztonságáról, védi személyes adatait különösen a jogosulatlan hozzáféréstől, a megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Stile di MED mint Adatkezelő a személyes adatokat a vásárló kifejezett hozzájárulása nélkül nem adja tovább harmadik személynek.

A VÁSÁRLÓ JOGAI:

A vásárló személyes adatainak kezeléséről tájékoztatást kérhet. A kérelmet az info@stiledimed.com e-mail címre kell elküldeni. Stile di MED mint adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb 30 napon belül írásban megadja a kért tájékoztatást. Vásárló kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését info@stiledimed.com e-mail címen. Vásárló az 1992. évi LXIII. törvény 17.§ rendelkezése alapján jogainak megsértése esetén jogorvoslatért az illetékes hatóságokhoz fordulhat. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az Adatvédelmi Nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük, írja meg az info@stiledimed.com e-mail címre.